Thursday, November 3, 2011

Kenapa tagged aku ?? Hehehe

Assalammualaikum

Baru sibuk nak update blog .. hehe . Tu pun sebab kawan tagged aku . Kenapalah kw tagged aku ? ( x tau b'syukur ) hehehe . Anyway tenks dear . ;) ... Jom kita layan jap !

RULES
•Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
•Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer.
•You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
•Go to their page and tell them you have tagged him/her.
•No tags back
•No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people.

11 Things about 'me'
  •  Minat num 11 sebab ada double num 1 ( lebih tepat minat num 1 )
  • Lebih suka baca komik dari baca novel
  • Suka main badminton sgt2
  • Hamba Allah yg x pandai simpan rahsia ( shhhhh )
  • Suka makan tapi x berapa pandai masak , tw tengok je ..
  • Benci orang talam 2 muka !
  • Suka cari kawan baru , x kira siapa pun
  • Orang yg pandai kalau rajin study .. :)
  • Minat cartoon Spongebob and Mickey Mouse
  • Sayang Family and Kengkawan
  • Suka b'gambar ( x brapa suka jadi photographer ) hehehe

Jawapan untuk soalan Marniey

  • Rasanya semalam kot .. :)
  • Duduk rumah sebab boleh on9 sambil golek2 kat atas katil , boleh tido puas2 dan kulit muka     pun x gelap .. hehe
  • Ntahlah ... kdg2 syg .. kdg2 x ..
  • Negara2 yg ada salji
  • Nak shopping puas-puas
  • Baju sukan tyme sekolah rendah .. hikhik
  • Kereta Sport
  • x suka apa2 gadget
  • Take me to your heart .
  • Masa kecik2 dulu sebab nak jadi bdak2 balik .. hehe
  • Rasanya lavender walaupun x ada kat Malaysia :0

Huhh ... penat jugak jawab 11 soalan nie ... hehe .. tapi , besttt !!
Now,tyme untuk sediakan soalan tuk korang pulak .


Soalannya ::

  •  Apa kamu rasa tentang diri ini ?
  • Apa yang menarik tentang diri kamu ?
  • Kenapa masih nak hidup di dunia nie ?
  • Suka pakai baju trend mcm mana ?
  • Favourite Colour korang ? Sebab ?
  • Nak kerja apa ?
  • Suka lelaki @ perempuan yg mcm mna ?
  • Bila birthday korang ?
  • Suka budak-budak tak ?
  • Subject yg korang terr0r ?
  • Suka main badminton tak ?

Hahh .. siap pun soalan tuk korang . Hope u guys jawab dengan jujur .
Enjoyed it guys ! Tengok sapa kena tagged .



















Suka..? Like Jer!

2 comments:

Cik Nurul said...

tq tag me... InsyaAllah, ade kesempatan + rajen Nurul buat k.. heee

^^

ammar zahraa said...

blogwalking..... nice blog and entry....
http://ammarzahraa.blogspot.com

Post a Comment

Copyright@ *Segala post-post yang tercatat di atas adalah hak milik Cik Ena*